Tre raka nollor och nu ligger laget under det nedersta strecket – dessutom med en match mer spelad än de flesta andra.

Men inför bortamatchen mot ett annat lag som har det kämpigt, Björklöven, försöker Leif Strömberg se bortom de dystra resultaten.

– Vi hade en dipp mot Oskarshamn men annars har det varit bra de två senaste matcherna. Mot Södertälje var vi bäst över 60 minuter. Vi har tittat på bra saker som vi ska fortsätta göra bra och det vi kan göra bättre. Vi ska bland annat skruva lite i boxplay, säger Strömberg från bussen till Umeå som lämnade Norrköping tisdag morgon klockan åtta.

Är du stressad över tabelläget?

– Jag tycker killarna hanterar det bra och det är ingen som går omkring och rycker på axlarna. Vafan, vi vill ju vinna matcher och komma uppåt i tabellen. Mycket handlar ju om att göra mål också, vi är grundligt medvetna om det.

Vita Hästen får klara sig utan avstängde Arvid Degerstedt de närmaste fem matcherna. Forwarden Marcus Fornell lämnade dessutom laget förra veckan och Strömberg har aviserat att en förstärkning möjligen kan vara aktuell.

– Vi tittar alltid efter spelare, sen är det upp till styrelsen att ta beslut. Vi måste ju se om det passar både föreningen och ekonomiskt, konstaterar han.

Junioren Felix Brodén har lånats ut till Tyringe i division 1 och August Gunnarsson är fortsatt på skadelistan.

– Vi åker upp till Umeå med två målvakter, åtta backar och tolv forwards.