På 18 matcher förlorade Finspång bara två stycken. I övrigt blev det 15 vinster och ett kryss.

Inte mycket att klaga på där.

Det räckte dock inte till serieseger då Katrineholm var ännu ett snäpp vassare i division 1 mellersta.

– Vi fick till det ganska bra. Att Katrineholm skulle vara bra visste man innan serien skulle dra igång. Att vi skulle lyckas så pass bra visste man ju inte riktigt, säger Daniel Lehnbom.

– Finspång hade haft några tunga år. Vi fick in lite mer rutin i laget och jag hoppas att det blev lite tydligare med hur vi skulle agera på isen. Jag tycker att vi i det stora hela gör en väldigt bra säsong, det var bara synd att vi inte slog Katrineholm nån match, det var vi värda, säger Lehnbom.

Daniel berättar att han och Johan Jansson är sugna på att laget även nästa vinter.

– Vi ska ha möte med både styrelsen och spelargruppen först. Vi vill höra vad de tänker också. Men vi är helt klart positiva, säger Lehnbom.

Ambitionen för Lehnbom är att behålla truppen så intakt det bara går från den gångna säsongen.

– Många hade en rolig säsong och har varit positiva. Exakt var alla står vet jag inte ännu. Jag tror dock inte det blir så stora ändringar, men man jobbar alltid på någon eller några nyförvärv. Och tappar vi någon spelare ska den platsen fyllas för att kunna tampas där uppe, säger Daniel.

– Jag vill fortsätta utveckla laget. Och klubbens ambition är att hålla sig i toppen i ettan, och göra oss redo för ett kval och förhoppningsvis ta oss upp inom några år.