Vi kommer att på vår fotbollssajt Klackspark.com och på MVT.se, fritt för prenumeranter, visa samtliga matcher med Linköping FC i damallsvenskan och alla Linköping Citys och Åtvidabergs FF:s matcher i herrarnas division 1.

–  Det här är en av de största satsningar på direktsänd sport som någonsin gjorts av ett lokalt mediehus. Den här delen av satsningen gäller ju 82 matcher, så det blir mycket att göra framöver, säger Rickard Björling, som är projektledare för Östgöta Medias direktsända sport.

Linköpings FC är regerande svenska mästare och tippas att tillhöra det absoluta toppskiktet även den här säsongen. LFC spelar sin allsvenska premiär mot nykomlingen Växjö den 15 april, och den sänder vi direkt på MVT.se och på Klackspark.com, precis som vi gör med samtliga LFC:s seriematcher under säsongen.

Redan på lördag inleds vår stora fotbollssatsning när vi sänder premiärmatcherna i herrarnas division 1-fotboll med högintressanta nykomlingen Linköping City och klassikerlaget Åtvidabergs FF. City möter Nyköping hemma på Linköping Arena och ÅFF tar emot Ljungskile på Kopparvallen. Vi sänder dessa matcher direkt - plus samtliga Citys och ÅFF:s matcher, hemma som borta, under division 1-säsongen.

Under tidigare år har Östgöta Media producerat en mängd sändningar från matcher i de lägre, lokala divisionerna och det kommer vi också att fortsätta med på våra sajter MVT.se och Klackspark.com.

Vi sänder våra matcher från damallsvenskan i samarbete med Spring Media och division 1-matcherna i samarbete med Ettanfotboll och produktionsbolaget DMC In sports.