I matchen mot Värmdö tog Sleipner ledningen via en vacker frispark signerad Patrick Ayala. Och när Haris Sijaric slog in 2–1 i 59:e minuten såg "Randigt" ut att ta hem en skön seger i division 2.

Inte blev de aningarna mindre när de skapade ett gäng heta chanser, plus att nämnde Ayala nickade klockrent i stolpen.

– Om vi hade gjort 3–1 i stället för att bollen tagit i stolpen hade vi dödat matchen. Likadant om vi hade gjort 3–2 när vi kom i tre mot en, suckar tränaren Simon Dogan.

Artikelbild

De 102 åskådarna på Östgötaporten fick först se gästande Värmdö IF kvittera i 79:e minuten efter passivt Sleipner-försvar. Strax efter kom Sleipners drömläge som Dogan var inne på, innan spiken i kistan tillkom.

I 90:e minuten, efter ängsligt försvarsarbete, gjorde Värmdö sitt tredje mål och fullbordade vändningen.

Mörker för IKS i solskenet.

– Jag är nästan illamående. Vi förtjänade absolut inte det här i dag. Värmdö hade fyra chanser och gör tre mål. Vi hade sex-sju bra chanser. Stundtals skapade vi stort tryck på dem, säger Simon Dogan.

Artikelbild

Efter matchen hade han ett möte med styrelsen i Sleipner där det ventilerades från båda håll. Klubben vill ha kvar Dogan som huvudtränare.

– Jag är intresserad av att stanna. Jag känner stor optimism för vad det här laget kan uträtta, säger Simon Dogan och lägger till brasklappen.

– Jag har dock dragit ett stort lass själv den här första tiden. Jag har fått hjälp av Fredrik Turesson och Robban Axelsson, men deras tid är begränsad. Jag skulle gärna vilja ha in helst två till i ledarstaben för att vi ska kunna göra det här ordentligt, säger Dogan.

Sleipner jobbar just nu på ett par namn och Dogan hoppas på en lösning under den kommande veckan.