Mellan 2000 och 2015 spelade David Boo Wiklander 139 matcher för IFK Norrköping i allsvenskan och superettan.

Den uppskattade backen var med och vann SM-guld 2015 men fick beskedet att klubben inte var intresserade att förlänga hans kontrakt och det blev i stället Hammarby innan han flyttade hem till Göteborg och slöt cirkeln med att skriva på för "Blåvitt".

Det blir ingen fotboll mer för Boo Wiklander, avslöjar han för Fotbollskanalen.

– Jag ser mig inte i allsvenskan eller någon annan serie i år. Jag har nog rullat om min karriär, tror jag, säger Boo Wiklander.

Som gärna hade fortsatt i IFK Göteborg men klubben valde en annan väg.

– Det har väl aldrig varit bittert på det sättet. Jag känner nog att jag öppnade upp för en möjlighet att vara en del av Blåvitt, men nu öppnar de upp för en annan satsning och då är det fullt förståeligt att det blev som det blev. Det har egentligen inget att göra med att jag lägger av.

Nu väntar den civila karriären för göteborgaren.

– Jag har väl lagt grunden för det under min karriär, då jag har tagit en utbildning i ekonomi och marknadsföring, men även jobbat i stort sett hela tiden vid sidan av fotbollen i finansvärlden. Det kommer därmed att landa där någonstans, även kanske inom försäljning. Vi får se. Det snurrar väl mer för mig i den världen än i fotbollsvärlden, säger Boo Wiklander.