Luckorna efter Johan Roxström och Admir Dedic är på väg att fyllas. Under torsdagseftermiddagen satt sportgruppen tillsammans med vice ordföranden Anders Nobrant i slutförhandlingar med vad klubben hoppas blir nya tränaren och är muntligt överens med en annan person.

Det återstår att se om det blir ett fortsatt delat huvudansvar eller om Sleipner väljer att ha en utpräglad huvudtränare.

– De får lägga upp det själva hur de vill ha det, säger Anders Marcus.

Artikelbild

| Sparkad. Johan Roxström tvingades bort.

Är Anders Nyqvist ett av namnen?

– Inga kommentarer så får du tolka det hur du vill. Jag vill inte säga för mycket, vi har lovat spelartruppen att de ska få informationen först. Det är meningen att det ske i morgon (fredag).

Det är nära att bli klart med andra ord?

– Det måste det vara. Det här får inte ta en månad. Det är redan sent. Bara att hoppas vi kan presentera de namn som vi vill ha.

Anders Marcus medger att det varit ett par påfrestande dagar. Han hamnade i skottgluggen för den kritik som klubben fick ta emot när de valde att sparka Roxström/Dedic.

– Jag förstår folks reaktion. Det har varit jävligt jobbigt, den dagen jag tycker det är roligt att göra folk ledsna får man tänka efter. Jag är en empatisk människa. Det här har inte varit lätt, fortsätter Sleipner-ordförande och fyller i:

– Jag hade själv reagerat om jag inte varit inblandad i det. Det är dåligt skött från min sida. Jag har full förståelse för att folk är arga och förbannade. Det står jag för. Vi skulle hanterat det här annorlunda. Vi skulle tagit det här redan efter sista seriematchen. Det är klantigt skött.