- Det är fördelen med datorerna, man kan hänga med även när man är utomlands, säger Marcus .

Det är dock lite skillnad på vad de två använder sina datorer till.

Marcus har den för att kunna jobba som personlig tränare på en hälsostudio, Martin för att kunna blogga på IFK Norrköpings hemsida från träningslägret.

- Jag har alltid varit intresserad av träning och av att folk ska må bra, så när jag fick chansen att börja jobba på hälsostudion slog jag till, säger Marcus och menar att det alltid finns lite tid över under träningslägren och då kan man utnyttja tiden i stället till att jobba.

Martin anser sig vara en glad amatör, men har också blivit något av IFK:s ansikte utåt för de som följer klubbens öden och äventyr från hemsidan.

- Klubbens hemsida har under vintern ändrat utseende men den riktiga informationen kring laget och IFK:s matcher har ännu inte kommit igång på allvar.

- Vad jag fattat står det inte ett ord på hemsidan om vårt träningsläger exempelvis, säger Martin. Därför försöker jag berätta lite om vad som händer i min blogg, däremot är det svårare att skriva om själva matcherna för min del.

Martin får nu i stället ta emot många frågor kring just IFK och matcherna från nyfikna supportrar.

Klubbdirektören Krister Eriksson lovar att det snart ska bli bättre snurr på hemsidan igen.

- Det har uppstått en del problem i samband med att vi bytt operatör och gjort om utseendet på sidan, men snart hoppas jag vi ska vara igång på allvar igen, säger Krister.