På andra sidan Atlanten lever dock säsongen i Linköping kvar i Gordons huvud och i ett långt sms till White lions ordförande Niclas Wilhelmson, som publicerats på White lions Facebooksida, sammanfattar Gordon säsongen.

Gordon skriver bland annat:

"Tack för säsongen, White lions. Särskilt tack för tröjsponsringen, men att ha folkets stöd har alltid gjort Linköping speciellt. En ära. Fansen förtjänar att man ger allt i varje match. Dock gick inte vår säsong så som vi hade hoppats. Det var oacceptabelt och jag personligen är generad över vår insats. Det som är bra är att det kommer att motivera oss att göra bättre framöver. I mina snack med Pajen (Niklas Persson, general manager) känns det som att han har några bra idéer för klubben, jag tror till hundra procent på att han kommer att få oss på rätt spår igen. Det kommer bättre dagar!"

Andrew Gordon fortsätter:

"Det är tack vare folk som er i White lions som det är speciellt att spela ishockey, och jag lovar att jag ska göra allt jag kan för att göra er stolta igen. Ha en bra sommar, så ses vi i slutet av juli."

– Detta är att ha hjärta, kommenterar Niclas Wilhelmson hälsningen på Facebook.

Niclas Wilhelmson säger till Sporten:

– Det här är en superhärlig gest av Andrew, det har jag låtit honom veta, säger ordföranden.

Något du hoppas på inför nästa säsong?

– Ett lag som spelar som ett lag vore trevligt, säger Niclas Wilhelmson.

LHC har ännu ingen ny huvudtränare klar efter Tommy Jonsson som fick gå kort efter att slutspelet missades. Om ett par veckor börjar laget träna igen.