NORRKÖPINGLars Christian Krogh Gerson är på plats i Norrköping.I dag tränar han med IFK.- Spännande, säger 21-åringen. Modou Barrow, Morten Morisbak Skjönsberg och Andreas Johansson.

Nästa spelare att ansluta till IFK Norrköping ser ut att bli Lars Christian Krogh Gerson.

Mittfältaren som är född i Luxemburg men uppvuxen i Norge anlände till Norrköping i går för att träna med laget den här veckan.

- Det blir spännande att komma igång fotbollsmässigt. Det ser ut som IFK har något spännande på gång och jag fick ett väldigt bra intryck av klubben när jag var här sist, säger Krogh Gerson.

Han själv och IFK är överens om det personliga kontraktet.

Det som återstår är för IFK och Kongsvinger att komma överens om ett belopp för utbildningsbidrag.

Klubbarna har förhandlat under en tid nu och att Lars Christian är här i Norrköping tyder på att de närmar sig en lösning.

- Jag hoppas att de kommer överens snart. Jag tror att det ska lösa sig trots att det dragit ut lite på tiden, säger Krogh Gerson som är inställd på en framtid i IFK.

Hans mamma är från Norge, hans pappa från Luxemburg.

När Lars Christian kom upp i tonåren fick han en förfrågan om att ställa upp i Luxemburgs U17-landslag och han valde att tacka ja.

- Och sedan har jag fortsatt upp till A-landslaget. Jag tror att det har gjort mig till en bättre spelare.

- Det är väl bägge delar. Jag pratar bättre norska än vad jag pratar luxemburgska, men som sagt det är bägge delar, säger Lars Christian Krogh Gerson.