Under tisdagen fick IFK veta att det blir ett motstånd från Irland som första hinder på vägen i kvalet till Europa League. I eftermiddag lottas den andra rundan där laget redan kommer veta vad som väntar då.

Om man slår ut St Patrick´s Athletic vill säga.

Den irländska ligafemmans manager Harry Kenny har också kommenterat lottningen på klubbens hemsida och han ser definitivt inte lottningen som någon enkel match.

Tvärtom.

– Det är en väldigt svår lottning. Alla svenska fotbollsklubbar är väldigt, väldigt bra. Laget vi vet mest om från det landet är Malmö. Det här upplagan av Norrköping slutade tvåa i deras liga förra året, har vunnit massor av titlar under åren och spelat i Europa, säger Kenny.

Lagen möts på Richmond Park tisdagen den 11 juli och på Östgötaporten en vecka senare, den 18 juli.

– De är väldigt erfarna med ett antal internationella landslagsspelare i sitt lag, och ett uppenbarligen stort namn i deras lag är Henrik Larssons son. Så det är en stor match att se fram emot, men vi har ett antal ligamatcher innan dess som kommer bli precis lika viktiga så vi kommer ge vår scout i uppdrag att förbereda oss på detaljerna och vi kommer se över dem de närmaste dagarna, fortsätter Harry Kenny.

Klubben gör en stor sak av att förre Celtic-stjärnan Henrik Larssons son Jordan Larsson spelar i IFK alltså, liksom det faktum att klubben faktiskt för inte alltför länge sedan har slagit ut ett svenskt lag i Europaspelet.

2008 i Uefacupen blev det 2–2 i Borås varpå St Patrick´s Atheltic vann hemma på Richmond Park med 2–1.

Om nu någon trodde att det var en enkel lottning IFK har fått ...