Läger i Båstad och Göteborg och två matcher (varav en officiell) mot Sydkorea ska avverkas innan dess, men det är ingen vågad gissning att förbundskapten Peter Gerhardsson till stora delar redan har sin premiärelva klar.

Bara eventuella skador och sjukdomar kan ändra på det.

Under senaste åren har skiftats mellan olika uppställningar och formationer. I de allra viktigaste matcherna har valts ett 3-4-3-system, vilket också öppnar för att kunna använda tre mittbackar i sina ordinarie positioner.

Av LFC:s fyra VM-spelare är Kosovare Asllani given från start. Nilla Fischer, som i sommar återvänder från Wolfsburg, likaså.

I övrigt kommer det att avgöras hur formen utvecklas under närmaste veckorna. Det är framförallt framåt som det är öppet om platserna med många som konkurrerar med Lina Hurtig, Stina Blackstenius och Mimmi Larsson som tre av de aktuella namnen.

Så här ser det ut lagdel för lagdel:

Hedvig Lindahl i mål är lika klar som att nästa påve är katolik.

Nilla Fischer, Linda Sembrant och Magdalena Eriksson bildar trebackslinje.

Hanna Glas och Jonna Andersson på kanterna. Skulle det i stället väljas att spela med fyra spelare i försvaret tar Magdalena Eriksson platsen till vänster på Jonna Anderssons bekostnad.

Kreativa trion Caroline Seger, Elin Rubensson och Kosovare Asllani har gjutna platser på mittfältet och framåt. Även Fridolina Rolfö, som gjort en stark säsong i Tyskland, om inte nya skador sätter stopp.

Det skulle betyda att det bara är en eller två platser kvar att fylla beroende på formation. Hetaste kandidaterna så här på förhand: Sofia Jakobsson och LFC-duon Stina Blackstenius och Lina Hurtig. Den sistnämnda gör sitt första stora mästerskap och har inte så ofta startat i landslaget, men har sett vass ut under våren och kan få chansen.