Det blev dubbla smällar på Backavallen i Katrineholm. Hemmalaget som spelade i allsvenskan förra året hade ett högre tempo i sig och det ringde redan efter dryga minuten bakom Patrik Gren. Borgiamålvaktens premiär fick en tråkig utveckling.

– Han blegv påkörd och tvingades bryta. Det är något med axeln som är trasigt. Inte alls bra. Vad jag förstod är det en lång rehab. Han hade så ont att han svimmade av ett par gånger, berättar Roger Carlsson.

Max Widegren fick hoppa in i stället och stod inte direkt sysslolös.

Artikelbild

1–10 (0–6) i baken var ingen jätterolig start.

– De var bättre, det är bara kolla på resultatet. Jag tycker vi kan stå upp lite bättre. Jag misstror inte spelarna att de inte försöker men jag tycker vi kan visa mer vilja och mer skalle. Det är en del enkla mål vi släpper in som kommer när vi tappar boll på fel ställe, fortsätter Carlsson.

Som får försöka att nollställa laget. På fredag är det dags för derby mot Finspång som vann sin öppningsmatch med 4–0.

– Jag hoppas att vi kan erbjuda en fin is på Himmelstalund. Man vet aldrig, det är så mycket strul att jag skulle bli mer förvånad om allting fungrerade en vecka. Nu är det någon ismaskin som är sönder. Det är så mycket strul. Vi betalar hyra men det är som att hyra en tennisbana på Racketstadion och inte få något nät, suckar Carlsson.