"Randigt" har onekligen haft en kämpig vår med mängder av avgörande mål emot sig i slutminuterna. Borta mot bottenlaget Eskilstuna City var det dags igen.

Efter mål i andra halvlek av inhoppande Haris Sijaric och Edin Sinanovic stod det 1–2 på tavlan. Men hemamlaget fick sista ordet. Kvitteringen kom ganska omgående och i den 89:e minuten slog Justin Salmon in segermålet på Tunavallen.

Sleipnertränaren Simon Dogan suckade djupt och länge när han beskrev avgörandet.

– En trippelsituation där Jonathan (Erlandsson) räddade fantastiskt först innan de fick in bollen.

En talande sekvens för Sleipners vårsäsong. Spelet har stundtals varit riktigt bra men genomklappningarna har varit desto sorgligare.

Därför liger man näst sist med fyra poäng, samma som Eskilstuna.

– Vi blandar division 6-prestationer med grejer som är överst på hyllan i division 2. Vi har jobbat upp fysiken och spelidén men det sitter mentalt. Jag försöker sätta fingret på om vi inte kan, inte vill eller inte orkar. Vi får prata igenom det här på matchgenomgången i morgon, sa Dogan om det kämpiga läget.

Ojämnheten är det mest störande. Och att laget inte vinner när det verkligen behövs – som i en "bottenfinal".

– Efter vår fina prestation mot Motala ville jag att vi skulle komma ut och visa alla runt omkring att vi verkligen kan och vill. En vinst mot Eskilstuna hade gjort att vi kunde såga av dem lite och börja klättra uppåt i stället. I stället blev det en ny tung käftsmäll. Jag är besviken på att vi inte kan tagga till eller kontrollera händelserna när det gäller. Det här var exakt en sån match men jag vet inte vad det beror på att det blir så. Är vi för bekväma, för stressade eller för naiva? Det verkar vara en kombo av allt. Just nu känns det fruktansvärt tungt. Jag och flera med mig brinner för det här och älskar fotboll men vi måste kunna leverera när det gäller. Vi har förlorat fyra av fyra såna matcher, sa Dogan och suckade en gång till.