ÅFF fortsätter att fylla på truppen inför det som väntar i division 1.

Senaste klara namnet: Adin Bukva.

J-landslagsmeriterade Norrköpingskillen, som fyllde 20 år i torsdags, är därmed tillbaka i östgötafotbollen efter att ha varit utlånad till Husqvarna FF i söderettan förra säsongen.

”Adin är stor och målfarlig anfallare. Vi tror att han kommer att ta ännu ett steg i sin utveckling när han får mer speltid på seniornivå”, kommenterar sportgruppen på ÅFF:s hemsida.

Det handlar om ett nytt lån för ynglingen som började spela fotboll i IFK redan som femåring och som fick debutera i allsvenskan när han hoppade in mot Jönköping i september 2016.

Adin Bukva blir nyförvärv nummer nio i ÅFF-truppen – och därmed återstår av allt att döma bara två platser att fylla. Med största säkerhet handlar det om en mittfältare att bygga laget kring och ytterligare en anfallare.

Sedan är det klart.

Av ekonomiska skäl och för att ge yngre, egna spelare chansen väljer ÅFF efter degraderingen att satsa på en relativt tunn trupp med bara sexton utespelare och två målvakter. Vad gäller den andra målvaktsplatsen, bakom inlånade John Håkansson från Kalmar, är tanken att täcka upp med spelare från juniorlagen.