Debatt Nyligen invigdes Skandinaviens största moské i Malmö. Ett bygge som har sponsrats av Qatar. I Hässleholm har salafismen också slagit rot enligt en nyligen gjord granskning. Dessutom verkar det nu också som om den salafistiska moskén i Karlstad kommer att byggas ändå, i närheten av en skola och en kyrkogård – trots stora protester från boende i närheten.

Flera invandrarföreningar har också protesterat mot planerna och talar om att det redan finns shariapoliser i områden i Karlstad. Dessa shariapoliser är väldigt stränga, de är mot alkohol, sex före äktenskapet, musik samt att dansa och sjunga för att nämna några exempel. Shariapoliser börjar bli ett känt fenomen på olika platser runt om i landet.

Regeringen bör ägna en tanke åt de människor som har flytt från dessa förtryckarreligioner för att få skydd i Sverige och skapa sig ett nytt liv – de ska inte behöva fly en gång till! De kvinnor som kommer hit har lika stor rätt som vi andra att leva i frihet och demokrati, de ska inte tvingas att täcka sig själva eller sina döttrar innan de lämnar hemmet, de ska inte behöva könsstympa sina barn eller tvingas gifta bort sina barn mot deras vilja.

Våra politiker i det här landet måste börja ta människors oro på allvar och sluta gömma sig bakom betydelselösa ord. Ni måste sluta att vara rädda för att bli stämplade som rasister bara för att ni tänker på era egna medborgare i första hand. Man ska inte bli politiker om man inte vågar ta obekväma beslut och just nu behöver vårt land fler politiker med ryggrad!

Om jag hade varit Anna Kinberg Batra så hade jag bitit i det sura äpplet och tillsammans med SD antingen begärt misstroendevotum av regeringen eller fällt regeringen vid nästa budgetomröstning - allt för att stoppa denna galna utveckling medans tid är! De måste börja tänka på nästa generation istället för sin egen prestige.