Enligt LO:s ledning och Karl-Petter Thorwaldsson så hävdar LO att målet är att hälften av dess medlemmar ska rösta på Socialdemokraterna vid höstens val, som utomstående så undrar jag bara varför LO anser att en röst på S är så viktig?

Jag menar historien känner ju de flesta till. Socialdemokraterna var en gång arbetarnas parti men det var då det, exakt vad vinner en arbetare på att lägga sin röst på S idag och vad har den rödgröna regeringen gett arbetarna och LO:s medlemmar under den senaste mandatperioden?

Vi lever idag i ett Sverige där morden, skjutningarna och sexualbrotten ständigt slår nya rekord, vi lever i ett land där antalet fattigpensionärer ökar och där vården, skolan och polisen gång efter annan larmar om resursbrist. vårt militära försvar är bortsparat och bostadsbristen är monumental.

Det råder i princip brist på allting i vårt samhälle, inte ens en anständig pension förmår statsmakten att betala ut till västvärldens mest skattetyngda folk.

Detta är kortfattat vad LO försvarar och vill få mer av, frågan är bara varför LO:s medlemmar ska eftersträva det samma?

Visst, Sverige är ett fritt land men varför i hela världen försöker LO att locka fria människor till att rösta på ett parti som sedan länge har övergivit arbetarklassen och lämnat de svaga i samhället åt sitt öde?

Jag utgår ifrån att det finns någon lokalperson med kopplingar till LO som kan ge en förklaring till LO:s politiska ställningstagande, svammel om "värdegrunder" och andra floskler betackar jag mig för!