Ida Larsson: Hennes sexfilmer spreds på nätet.

"Någon spred kvinnans sexfilmer. Enligt tingsrätten går det inte att bevisa vem som har laddat upp filerna och förundersökningen lades ner. Nu får kvinnan ersättning från annat håll. Den i dag 20-åriga kvinnan utsattes under 2017 för kränkning då en okänd person på en känd porrsida på nätet spred bilder och filmer på när kvinnan bland annat hade sex. Både hennes ansikte och könsorgan syntes på materialet och kvinnan polisanmälde händelsen. Materialet plockades ner men laddades upp på sidan igen av en okänd person i mars 2018. En man misstänktes för brotten, han mejlade även en länk på materialet till 20-åringen, men förundersökningen lades ner då det inte gick att bevisa vem som hade laddat upp filerna. Mannen polisanmäldes även för att ha ringt till 20-åringen och hotat med att "slakta" henne."

Carolina Nilsson: Felten missnöjd med kommunerna.

"Olle Felten står på plats nio på partiets vallista till EU-valet. Att han skulle bli invald i parlamentet tar han för otroligt.

– Det kommer jag inte att bli. Men jag har mycket synpunkter på EU. Demokratin i EU är rena katastrofen, man måste göra en total översyn över hur man faktiskt arbetar. Att parlamentet inte får väcka egna frågor, som de ska fatta beslut om, utan att det är något kommissionen gör, är en mycket märklig ordning. Det är så långt bort från demokratin man kan komma, det är inte hundra procent diktatur men det börjar närma sig."