Patrik Selsfors: Burgarna till dörren.

"Det var för cirka ett halvår sedan som tjänsten "McDelivery" drogs igång i Stockholmsområdet och nu sprids det konceptet till flera städer enligt ett pressmeddelande. McDonald's i Norrköping inleder ett samarbete med leveranstjänsten och matappen Wolt – en tjänst som levererar mat från restauranger hem till kunden.

– Det känns jätteroligt att vi nu kan erbjuda mat från McDonald’s till våra kunder. Det är ett av Sveriges mest välkända varumärken och en relevant samarbetspartner för Wolt. Tidigare lanseringar har varit framgångsrika och vi är övertygade om att även lanseringen i Norrköping kommer att bli en succé, säger Carl Zetterqvist, VD för Wolt Sverige i pressmeddelandet.

Henrik Jonsson: Inga besparingar på fritidsgårdar.

"Vid onsdagens nämndmöte behandlades Kvartettens budgetförslag för 2019.

En av de saker som togs upp var sparbeting på fritidsgårdar. Tanken var att två miljoner skulle sparas in – men nu blir det inte så.

Vänsterpartiet kom med ett förslag om att ta de pengarna från IT, som Kvartetten ställde sig bakom.

– Vi är oerhört glada över att vi lyckades rädda fritidsgårdarnas viktiga verksamhet. Det är väldigt viktigt inte minst för alla de barn och unga i Norrköping vars familjer inte har råd att betala för dyra fritidsaktiviteter, säger Peter Butros (V).

En annan omdiskuterad fråga har varit Moamottagningens framtid."