Kjell Jonasson: Min nyårsönskan: Att bli frisk. (Krönika)

"Men saker och ting förändras, den där elake fan har bosatt sig i min kropp och det med besked! Kommer jag också nu att behålla min positivitet till livet, svaret är att den släpper jag inte i första taget. Jag kan till och med sträcka mig till att skämta om eländet, annars skulle man ju gå under! Min snälla och älskvärda hustru hjälper mig, ensam vet i sjutton om det skulle gå. De mediciner jag måste ta nu håller värken borta men skapar tyvärr andra olägenheter. Så om du möter en liten gubbe med käpp på staden: stanna och prata en stund, dra gärna en dråplig historia för mig ty skratt är också en god hjälp på vägen."

Sören Boström: Nostalgiladan ska stängas.

"Den välkända Nostalgiladan längs E 4 vid Norsholmsavfarten ska stängas. Under våren kommer verksamheten att flyttas till Dalarna.

– I april har jag drivit Nostalgiladan i 10 år här vid E 4, berättar Kerstin Tjernberg som äger företaget. Men nu har jag bestämt mig för att flytta verksamheten till Dalarna, närmare bestämt till Borlänge.

Varför då?

– Det är av personliga skäl, då jag tycker mycket om att jaga i skogen och jag är uppe i Dalarna och ibland även uppe i Norrland och jagar nästan varje helg. I och med flytten till Dalarna, får jag ju närmare till min hobby. Internetbutiken kommer att fortsätta fungera precis som idag och vi kommer att åka på mässor precis som vanligt. Bland annat Antikmässan i Älvsjö i februari."