David Iwung: Välkommen och befriande IFK-frispråkighet!

"I vinter har det varit så frostigt att det inte ens gått att få ur Jens Gustafsson träningsmatchmotstånd eller vilka Kamraterna har på gång som motståndare under träningslägret i Portugal och det kulminerade i konstig mörkningskonst när Jens Gustafsson sa att det inte var aktuellt att gå vidare med Oliver Stefánsson, 16 år, och Isak Bergmann Jóhannesson, 15.

För att dagen efter välkomna de isländska talangerna till IFK.

Jens Magnusson sitter förutom som klubbchef även på tre andra stolar. VD för IFK Performance Center AB, Parken Event och Arena AB och AB Norrköpings Idrottspark. Det kallas ansvar. Bara en sådan sak att han efter sista matchen i vintras twittrade ut en bild på Tyska Torget med texten "Nästa år..." känns så unikt, behagligt, skönt kaxigt och udda mot vad som normalt sett kommer från IFK-huset. Och vet ni: Dessutom behövligt! "

Sören Boström: Mattie kom först.

"Matteo är namnet på årets förstfödda barn i Norrköping. Han kom till världen på Vrinnevisjukhuset strax efter midnatt tisdagen den 1 januari. Mamman till den förstfödde heter Linda Johnsson och pappan Rasmus Lundin, som berättar så här om födseln:

– Han kom lite överraskande tidigt, med tanke på att han enligt förhandsbeskedet efterkontroller som gjorts, skulle ha fötts cirka två veckor in på nya året. Men han ville komma tidigare än så."