Carolina Nilsson: Bankdosan slutade fungera.

"Hon menar att hon haft kontakt med sin bank i två veckor och hela tiden fått olika svar. Hon har bett om att få en ny dosa skickad till sig i Thailand, eller föreslagit att hon lämnar en fullmakt till någon hemma i Sverige som hämtar dosa för vidare postgång ner till Thailand. Men inget av detta fungerar enligt bankens regler. "Deras enda lösning är att jag skall komma in på kontoret och få hjälp, det vill säga åka hem". Nu kräver kvinnan att banken antingen skickar henne en ny dosa, eller betalar minst 10 000 kronor för flygbiljetten hem och tillbaka till Thailand igen."

David Iwung: Nu lägger Mitov locket på.

"Inte en allsvensk minut 2018. Vad händer med David Mitov Nilsson? "Inte sugen på att snacka vid den här tidpunkten. Har inte mycket att säga", skriver han i ett sms. SM-guldvinnare 2015.

Efter det har det mest handlat om skador för David Mitov Nilsson. Brutet ben, handledsfrakturer, en trasig sena i handleden och ett efterhängset ryggproblem. Dessutom har det blivit en sylvass konkurrens mellan stolparna med Isak Petterssons genombrott. 27-åringens karriär har verkligen satts på prov och det ligger en fråga och puttrar i fotbolls-Norrköping: Kommer David Mitov Nilsson söka sig vidare? Sporten har varit i kontakt med IFK-målvakten som svarar i ett sms: "Inte sugen på att snacka vid den här tidpunkten. Har inte mycket att säga". Isak Pettersson som värvades från Halmstad inför säsongen hade en explosionsartad utveckling."