Sören Boström: 240 bostäder i Krokek.

"240 nya bostäder planeras att byggas i närheten av Krokek. Och det är tänkt att byggstart blir redan till sommaren eller senast hösten 2019. – Vi har förvärvat ett stort markområde i Torsviken, nära Krokek, berättar Jimmy Bäckstrand, regionchef hos Obos Sverige, som står bakom projektet.

När hoppas ni börjar bygga de första bostäderna?

– Om allt går enligt planerna, hoppas vi komma igång med byggnationen sommaren eller senast hösten 2019. Och i den här första etappen handlar det om att bygga villor. Men sedan tänker vi fortsätta med ytterligare fyra etapper och då kan det även bli aktuellt med både radhus och kedjehus och ännu fler villatomter. Totalt räknar vi med att det blir cirka 120-140 nya bostäder i etapp 1-3 i det här området."

Johnny Hornbrink (SD) "Först extremt - sedan korrekt." (Debattartikel.)

"För cirka 15-20 år sedan så sa Mona Sahlin och Gudrun Schyman att "hedersförtryck och hedersmord" inte existerade! Det påstods då vara något som de "högerextrema krafterna" hittat på för att ställa invandrarna i dålig dager, så låter det inte idag då cirka 600 000 svenska ungdomar misstänks leva under detta vidriga och medeltida förtryck!

Låt oss därför granska några fler så kallade "högerextrema" och tidigare mindre politiskt korrekta påståenden. Att påstå att det "importerade tiggeriet" var organiserat ansågs tidigare vara "högerextremt".