David Iwung/Christer Gustafson: Kolla IFK: Här finns era nyförvärv.

"Säsongen är över. Låt silly season börja. Vad ska IFK Norrköping fylla på med? Här kommer en lista med potentiella och intressanta namn. Linus Hallenius, 29 Klubb: GIF Sundsvall. Kontraktet: Utgående (uppsagt av spelaren). Kommentar: Succé 2018 i ett bra Sundsvall. Den såg inte många när året startade men Hallenius har visat upp ett imponerande spel och slutade på 18 mål. Har inte lyckats i Helsingborg och Hammarby (andra vändan) eller utomlands men kombinationen med att kunna vara en stark target och vass i boxen är unik. Signalen är att Hallenius vill till något annat än Sundsvall eftersom han sagt upp kontraktet. Tvåfotad!"

Magnus Johansson: Somnade på konsert - vaknade på lasarett.

"Vid Närsjukvården i Finspång välkomnades samtliga diabetiker till en motionsrunda, vid fyra tillfällen under onsdagen. Deltagarnas blodsockervärden kontrollerades före och efter motionsrundan.

– Att motionera gör en oerhörd skillnad, det är A och O för välbefinnandet. Blodsockernivåerna blir mycket bättre, betonar Inger Bråthén.

78-årige Elving Arvidsson har haft diabetes i två år.

– Jag blev trött och hängig. Jag bara somnade när jag var på en konsert i Örebro, sedan vaknade jag på lasarettet. Nu två år senare har det blivit bättre. Jag kan bli bättre på att motionera, men jag äter annorlunda, mycket grönt, påpekar Elving Arvidsson."