Henrik Jonsson: Hon jagar kärleken i TV.

"Hon brukar själv följa programmet hemma från tv-soffan. Den här gången gör hon det med extra stort intresse då hon är en av deltagarna.

– Jag kände att jag var tvungen att ta chansen, säger Sarah Petterson om sin medverkan i "Bonde söker 27-åringen från Norrköping är en av brevskrivarna som ska försöka hitta kärleken i TV4:s populära dejtingprogram.

Hon är själv ett stort fan av programmet och har följt alla säsonger. När hon tidigare i år fick se att Simon Ohlsson, en mjölkbonde på Öland, skulle vara med i årets säsong bestämde hon sig för att söka in.

– Jag fastnade för honom. Det verkade vara en riktig Sarah-kille. Han verkade vara så himla snäll, gullig och mysig, så jag kände att jag var tvungen att försöka få träffa honom, säger hon."

Margareta Baggman: Bjöd på ett bonncafé.

"Hällestads kyrkokör framträdde i lite annan skepnad än vanligt då man bjöd in till bondecafé en kväll i oktober. Församlingshemmet var utsmyckat med mjölkflaskor, lagårdspall och diverse redskap och kören i bondekläder. ”Vi bor på landet” var inledningssången illustrerad med diverse djurläten, gnäggande hästar, råmande kor, bräkande får med mera.

Så följde ett knippe allsångsmelodier med lantligt tema; Jag har bott vid en landsväg, Torparvisan, Den gamla dansbanan, Tess lörda´n. Kören framförde Anders och Britta, Per Spelman, Per Olssons bonnagård, även här med djurläten.