Patrik Selsfors: Söderköpings Brunn nu såld.

"Anrika Söderköpings brunn har sålts. Köpare är ED gruppen AB som tillsätter en ny vd: Johan Lindgren, som börjar sin tjänst i oktober.

På torsdagseftermiddagen informerade ED gruppen AB (ett fastighetsföretag med rötterna i Söderköping) att man förvärvat Söderköpings brunn från tidigare ägarna Stig och Gunn Ekblad. Söderköpings Brunn är ett anrikt hotell samt restaurang med en rik historik som sträcker sig så långt bakåt som till 1774. Stig Ekblad förklarar försäljningen i ett pressmeddelande.

– Avyttringen till ED Gruppen AB ser vi som det bästa alternativet för att klara av generationsskifte och behålla den lokala förankringen. Jag känner mig stolt och trygg, säger Stig Ekblad."

David Iwung: Skev bild av IFK: s anfallare.

"Det är fotbollens svåraste konst att vara kreativ, att göra mål - och speciellt att bemästra det på ett tillslag. 20 matcher in i allsvenskan kan ingen påstå att det är något som Pekings forwards glänst med att kunna.

Diskussionen om det är för många spelare som är för lika och att någon behövs som bryter mönstret har påpekats tidigare och aktualiserades när Kasper Larsen skickades upp som forward i ett sista desperat försök och bidrog till att 0-1 till 2-1 mot IFK Göteborg. Det är en annan diskussion. I vändandet, vridandet och sökandet varför IFK Norrköping har ett anfallsspel som kört fast ligger i alla mitt svar närmast att det saknas kunnande från de som har i uppgift att göra mål."