Sofia Norin: ägaren berättar om dunken.

"När polisen tillsammans med tillståndsenheten gjorde en tillsyn på Din Krog i Navestad hittade de både en femlitersdunk med hembränt och tre flaskor olovlig sprit. Tillståndenheten beslutade att dra in serveringstillståndet med omedelbar verkan, något som ägaren inte förstod innebörden av.

– Jag håller på och överklagar beslutet. Jag håller inte med om deras beslut, jag har alltid gjort allting rätt för mig. Det skulle aldrig falla mig in att servera hembränt till gästerna, säger ägaren Elizabeth Torres Heyl.

Enligt Elizabeth Torres Heyl hittade hon dunken på uteserveringen och ställde den på kontoret för att hon inte visste vad hon skulle göra med den.

– Jag tänkte kolla upp vad det var för något men sedan tänkte jag inte mer på det. Jag skulle egentligen slänga den där dunken, säger Elizabeth Torres Heyl."

Malin Perk: 12-åring låstes in av främling.

"Hagebygatan vid sjutiden på morgonen den 28 april förra året. Den tolvåriga flickan skulle ta bussen till skolan när 37-åringen kom fram och bad flickan om hjälp med att leta efter en nyckel.

– Jag behöver hjälp att nå den. Det går fort, sa mannen. Flickan som egentligen inte hade tid men ville vara snäll följde med in i en port, bakom busshållplatsen, och sedan ner i en källare där mannen tog på sig plasthandskar, stängde dörren, la en hand över hennes mun och tog fram en kniv som han höll mot hennes hals.

– Är du inte tyst så dödar jag dig, sa han."