Henrik Jonsson: "Blir så rörd att man nästan gråter."

"Det är många som berörts av Ibrahim Rather och hans mamma Paulina och deras väg mot ett hälsosammare liv. Nu har det startats en insamling för att "Ibbes" dröm om att resa runt i Indien och Sydamerika ska bli verklighet.

– Helt otroligt, säger han.

Ibrahim och hans mamma Paulina Axelsson Rather var två av deltagarna i årets upplaga av Biggest loser. Under våren har tv-tittarna kunnat följa Norrköpingsborna och deras väg mot ett hälsosammare liv. Det har inte bara handlat om att tappa kilon utan lika mycket varit en mental resa."

Patrik Selsfors: Knarklarm i Söderköping.

"Nu slår Ungdomsgruppen larm om ökad cannabisanvändning hos såpass unga som 14- till 16-åringar i Söderköping. Bruket ska också ha spridit sig till grupper som man normalt inte ser i dessa sammanhang.

Ett brev har i dagarna skickats ut till föräldrar och vårdnadshavare i Söderköping som larmar om ett ökat cannabisbruk hos väldigt unga i kommunen. Det är Ungdomsgruppen i Söderköping (en samverkansgrupp bestående av representanter från skola, socialtjänst, polis och fritidsverksamheten) som står bakom denna information som är ganska alarmerande och tyder på en förändrad attityd hos många unga. Bland annat skrivs att man ”tyvärr fått information och bekräftelse på att ungdomar i 14 till 16-årsåldern har nyttjat narkotika (cannabis)” och att det handlar om 15-20 pojkar och flickor vad man vet om."