Åsa Hanell: Inga svar efter krogbomben.

"En månad har gått sedan bomben utanför Stopet detonerade tidigt en torsdagsmorgon i mars. Samma dag hölls förhör med bland annat ägaren, men sedan dess har hon inte hört ett ljud från polisen.

– Man undrar ju vad som händer, om det händer något. Jag hade uppskattat om de höll kontakten med mig under utredningen, säger Linda Nilsson som äger både Stopet och Titans.

Hon har fortfarande inte en aning om varför bombensprängdes just utanför en av hennes krogar.

– Polisen har såklart frågat mig om jag har fått några hot riktade emot mig eller mot krogen, men det har jag ju inte och skulle det röra sig om utpressning så är väl inte det första steget att spränga en bomb?"

Johnny Daagh: Nyqvist: "Oerhört fegt av styrelsen."

"Sparkade Sleipnertränaren Anders Nyqvist konstaterar att han helt plötsligt fick mycket fritid. "Det finns folk med egna agendor inom föreningen", säger han. – Det finns flera olika versioner av det här och jag vill inte säga för mycket som kan skada klubben. Jag har ändå spelat i Sleipner i många år. Men det finns folk med egna agendor inom föreningen som jag inte kan påverka, mer än så vill jag inte säga just nu. Men tiden kommer utvisa det, säger Nyqvist.

– Om det är på grund av dålig kommunikation, i så fall tycker jag att man gjorde det enkelt för sig. Jag ställer krav på min omgivning, både inom jobbet och fotbollen. Men spelarna vill inte ha krav, de vill ha bekräftelse."