Henrik Jonsson: Axel kollapsade under träning.

"Fotbollsträningen med IFK Norrköpings U16-lag var nästan över. Då svartnade allt för Axel Lindgren. Hjärtat hade stannat.

– Jag har fortfarande svårt att ta in vad som hänt, säger den unge målvakten.

Passet i Teknikhallen 1 februari började som vilken träning som helst. Det slutade med dramatiska scener där Axel Lindgren fick bäras ut på bår och köras i väg med ambulans efter att ha kollapsat på planen. Han själv minns inte vad hände, men han har fått det återberättat för sig."

Patrik Selsfors: Coop Forum lägger ner.

"Coop Forum på Ingelstaområdet lägger ner, beskedet kom på måndagen efter att de anställda informerats enligt Affärsliv.com. Den 17 juni stängs butiken – 31 anställda berörs av nedläggningen. Enligt Affärsliv.com informerades på måndagen de anställda på Coop Forum, Ingelstaområdet om nedläggning: efter en längre tids förlust som företaget bedömer inte kan vändas är beskedet att butiken stänger efter den 17 juni – 31 anställda berörs i sammanhanget.

– Det är självfallet alltid tråkigt att behöva stänga butiker, men vi kan inte fortsätta att driva butiken med förlust. Vi har under åren jobbat både med att sänka kostnaderna och höja intäkterna, men tyvärr har inte de insatserna kunnat vända utvecklingen, säger Tommy Carlsson, distriktschef Norrköping/Linköping Coop i en kommentar till Affärsliv.com."