Carolina Nilsson: Lämnar politiken efter trakasserier.

"– Att vara Socialdemokrat och vilja stoppa utvisningar till Afghanistan, ja då blir man utsatt, säger hon.

En av de som Lottie lärde känna var den ensamkommande som i höstas dömdes för sexuellt ofredande av Norrköpings tingsrätt. Enligt domen ofredade mannen en 14-årig flicka sexuellt under ett konfirmationsläger i Söderköpings kommun och dömdes till villkorlig dom och 30 dagsböter. Efter detta har det, enligt Lottie Fallman, börjat spridas falska påståenden om saker hon ska ha gjort och sagt om den nu dömde mannen. Och om offret, den 14-åriga flickan. Bland annat att Lottie Fallman skulle ha skrivit på facebook att flickan farit med osanning. – Det har jag inte gjort. Jag skulle aldrig ta en brottsling i försvar och jag har respekt för vårt rättssystem, säger hon."

Malin Perk: Svetten rann på hälare.

"Visserligen var det varmt ute denna augustidag men, enligt polisen, var svettandet inte "proportionerligt". – Misstänkt hade dessutom darrig röst och kunde inte riktigt fokusera på frågorna och gick iväg för att dricka vatten. 29-åringen hävdade att han nyligen hade ärvt mopeden av sin farfar varför han inte hade några papper på den. Vid ett polisförhör i januari i år erkände han att han ljög när han sagt att han ärvt mopeden.

– Jag hittade den i ett dike utanför en övergiven husvagn vid Glotternskogen. Jag tänkte att det var ok att ta den eftersom det inte gick att spåra den egentliga ägaren, den saknade registreringsskyltar, uppgav han."