Christer Gustafson:

Eneby har klart med tre nyförvärv.

"Eneby har gjort klart med tre nya spelare inför den kommande division 3-säsongen. Från seriekonkurrenten Smedby ansluter Felix Wahlgren (född 1996). En forward som också kan spela på vänsterkanrten. Felix beskrivs av Enebys sportchef Joel Nilsson som en snabb, stark spelare med bra avslut.

Från Smedby hämtar klubben även Pontus Wahlqvist (1998), också en forward eller kantspelare med teknik och snabbhet som sina starkaste egenskaper.

Victor Malteskog (1999) är den sista spelaren som är klar. Han kommer från Sylvia och beskrivs som en bra passningsspelare som värderar spelet bra. Mittfältaren har haft en del skadeproblem, men Eneby hoppas han kan utvecklas vidare i klubben kommande säsong."

Angelica Forsberg:

Dömd för 300 sms.

Ett år i fängelse blir domen för den 39-årige man som utsatt två kvinnor för förföljelse och misshandel. Mannen döms nu för en rad brott. Mellan den 31 maj och den 22 september 2017 har mannen vid ett antal tillfällen sökt upp sitt ex trots att det finns ett kontaktförbud riktat mot honom. Förbudet trädde i kraft i april samma år. Mannen har trots detta bland annat skickat närmare 300 sms till kvinnan. Han har också kontaktat henne vid flera tillfällen rent personligen och via ombud lämnat en lapp till henne. Den 22 september samma år har mannen dessutom själv, eller via ombud, lämnat ett hotfullt paket på kvinnans balkong.