Susanna Beskow Norgren:

Plura har tagit fram en glögg.

"Plura Jonsson från Eldkvarn har tagit fram en egen glögg och akvavit: Torpets glögg och Torpets akvavit. Plura Jonsson hade ett grundkrav för glöggen: den fick inte vara för söt. Fruktvinet som ligger som bas i glöggen är gjort på svenska svarta vinbär och lingon.

– Jag gillar stark glögg och ville ha en något lägre sockerhalt. Farsan brukade göra egen och den var alltid ganska stark. Jag valde att lägga Torpets glögg på 15 procent, men vill man ha den starkare än så får man helt enkelt spetsa den själv. Svårare än så behöver det inte vara, säger Plura Jonsson.

Torpets akvavit beskriver Plura Jonsson som en traditionell snaps som alla kan gilla. Med en "perfekt balans mellan kummin, anis, fänkål, citrus och i munnen även en behaglig bitterhet är den det självklara tillbehöret till ett dignande julbord", står det i pressmeddelandet från Brands for Fans."

David Iwung:

Mittfältaren testas av IFK.

"Hampus Lönn, 26, visar upp sig hos IFK Norrköping i veckan.

– Min målsättning är att jag vill spela högre upp, säger Assyriskas mittfältare.

Det blev en tung säsong med Assyriska som ramlade ur division 2. Stefan Hellbergs samtal om och fråga om han var sugen att testa med IFK Norrköping ett par dagar desto roligare.

– Jättekul att få vara med, säger Hampus Lönn efter torsdagens pass på Östgötaporten."