Malin Perk:

Snattare fick jobb i butik.

"Kvinna som dödshotade en butikskontrollant dömdes till fängelse. ”Hon har bättrat sig”, menar hovrätten. Dessutom har hon fått jobb i en butik. Nu ändras därför fängelsedomen. Den 30-åriga kvinnan angrep och hotade att döda en butikskontrollant som sett hur hon plockade på sig godis inne i en butik. När kontrollanten konfronterade henne blev kvinnan som var narkotikapåverkad ”galen” och skrek att hon skulle mörda och bränna ner kontrollantens hus. I oktober 2016 dömdes hon för hot mot tjänsteman, snatteri och för narkotikabrott. Påföljden: En månads fängelse. Kvinnan har tidigare dömts för liknande brott. Ett år tidigare blev påföljden skyddstillsyn efter att hon dömts för olaga hot och hot mot tjänsteman."

David Iwung:

Serieettan imponerade - men fick slita.

"Seriens spelskickligaste lag mot ett som gjort försvarsläxan. Bästa laget vann – men om det finns något att bra att ta med sig från en förlust behöver inte Vita Hästen söka särskilt länge.

Timrå kom som serieledare, med allsvenskans tätaste försvar och en NHL-injektion i Jonathan Dahlén. Vad Vita Hästen hade ett svara med?

Well, ingen visste på förhand.

16 mål i baken på de fyra senaste matcherna är knappast ett stabilitetstecken men vi hittar också en mäktig 7–0-urladdning mot Almtuna för en vecka sedan så jo-jo-gängets form var lika välmaskerad som ett Rickard Palmberg-avslut."