De har känt varandra sedan barnsben och brinner för det här med att lira boll.
Genom åren har det blivit många timmar tillsammans på småplanerna i trakten, men aldrig har de spelat tillsammans i några ordnade former – fram tills nu.
Förra helgen fick 16-17-åringarna från Mångfaldshuset chansen att delta i GA cup i Visby.
Fritidsgården ville visa sin uppskattning för att ungdomarna ställt upp och hjälpt till genom åren.
– De är med i vårt Mångfaldscrew. En ungdomsgrupp som hjälper till när vi har discon och andra arrangemang. Det blir lite ge och ta. De hjälper oss och sedan får de tillbaka på det här sättet, säger Said Shahabpour som är föreståndare på Mångfaldshuset.
Förra fredagen packade de sina väskor och satte av mot Gotland. Det visade sig att kompisgänget från Marielund skulle stå sig riktigt bra mot de mer etablerade lagen.
Norrköpingsgänget vann samtliga gruppspelsmatcher, tog sig förbi såväl kvart- som semifinal och släppte bara in futtiga två mål på vägen.
I finalen ställdes laget mot Gutes U19-lag. Det stod 0–0 efter full tid och matchen fick avgöras på straffar.
Där drog Gute det längsta stråt.
– Vi hade målet att vinna hela cupen. Det var det vi strävade efter. Vi gick till final men sen blev det lite olyckligt, säger Simon Cakar, som är en av spelarna i laget.
Även om det inte blev seger i finalen var ändå cupen en stor triumf för Mångfaldshuset FC.
Den här resan handlade om så mycket mer än det rent sportsliga.
– Under cupen hade vi tröjor som vi fick av ledarna där det stod: Nej till rasism. Mångfaldshuset vill stå för gemenskap och är emot all form av mobbning, säger Ahmed Abdiqaadir.
Man kan lugnt sagt säga att de gjorde avtryck.
Publiken i Visby började snart heja på Mångfaldshuset efter att ha charmats av Norrköpingsgängets spel och attityd.
Och de fick även rejält med stöd hemifrån. Matcherna livesändes via Facebook så att vänner, familj och bekanta kunde följa deras framfart.
Som mest var det hela 900 tittare.
– Vi fick mycket support, mycket kärlek, säger Simon.
Upplevelsen på Gotland gav mersmak. Nu vill grabbarna göra det till en årlig tradition och starta upp sitt eget futsallag. De har även planer på att arrangera en egen cup för mellanstadiebarn så att fler ska få chansen att uppleva något liknande.
– De var många unga som följde oss när vi spelade och vi har blivit förebilder för dem, säger Bareq Alinnbjörk som menar att Mångfaldshuset betytt mycket för många i området:
– Det har varit mycket knas i området här innan. Jag tror att det är mycket tack vare fritidsgården och ledarna som kom hit som gjort att det blivit bättre. Innan var det så att när folk tänkte på Marielund så fick de ingen bra bild. Därför var det viktigt för oss att visa att vi kan göra bra saker.