– Man känner direkt att det är något speciellt när man kommer ut hit. Det är en väldigt klar och härlig luft, säger Sofi Eriksén.

Tyrislöt är som ett andra hem för henne. Hon och hennes familj har bott på campingen under somrarna sedan hon var tre år. När hon fyllde 14 och kände att det var dags för ett sommarjobb skickade hon in en ansökan till Lotta Rosell som driver Tyrislöt camping.

– Jag fick jobbet och sedan dess har jag blivit kvar, säger Sofi Eriksén.

Artikelbild

| Familj. Det är skönt att komma tillbaka och träffa familj och vänner, tycker Sofi. Här tillsammans med dottern Leo och Lotta Rosell som driver Tyrislöt camping.

Det trots att hon bott utomlands de senaste åren. Nu bor hon i Australien tillsammans med sin man och ettåriga dottern Leo. Båda är med henne till Tyrislöt i sommar, där Sofi leder yogaklasser. Hon utbildade sig till yogalärare i Indien 2010 och har i fyra år lett yoga på campingen i Tyrislöt.

– Det är skönt att komma hem och träffa familj och vänner och få jobba lite.

Varje torsdagskväll i juli och ett par veckor in i augusti leder hon drop-in klasser.

– Det har blivit vanligt med yoga och det brukar vara populärt. I snitt är det runt 15 personer per tillfälle. Det är både bofasta, de som har sommarstugor här och de som bor på campingen som kommer.