Det var vid 21-tiden på söndagen som händelsen ska ha ägt rum. De två misstänkta, en 23-årig man och 20-årig kvinna, ska då tillsammans med en tredje person ha gått fram till tre ungdomar och bett om att få skjuts från platsen.

Men ungdomarna, två killar och en tjej mellan på mellan 15 och 17 år, sa nej.

Det ska ha lett till en våldsam reaktion från de två misstänkta, som ungdomarna uppfattar som påverkade av narkotika. Det hela ska ha börjat med att den 20-åriga kvinnan "dunkar" en av pojkarna i bröstet med ett järnrör. Därefter ska den 23-årige mannen ha lyckats öppna bildörren vid förarsätet genom att sticka in sin arm genom den öppna rutan, och börjat backa iväg bilen. En av ungdomarna ska då ha tvingats hoppa undan för att inte bli påkörd.

När föraren stannar, uppfattar den 15-åriga tjejen det som att kvinnan med järnröret också är på väg att sätta sig i bilen.

För att stoppa henne går hon fram för att stänga bildörren – men blir då också slagen med järnröret, för hennes del i huvudet, uppger hon i polisförhöret efteråt.

Det hela slutar dock med att de två misstänkta ger sig av utan att stjäla bilen, och är borta innan polisen kommer till platsen. De har däremot pekats ut med namn, och är nu misstänkta för bland annat grov misshandel. Polisen har inte hört deras version av händelseförloppet, men har pratat med flera vittnen. Om någon av de misshandlade ungdomarna behövde uppsöka sjukhusvård är oklart.