Alf Stenerås, Söderköping:

– Nej, jag tycker inte de ska bygga bostäder vid tennisbanen. Det är fint med grönområden som alla kan nyttja. Därmot kan de bygga nya bostäder där radhusen redan finns.

Gerd Waerme, Norrköping:

Artikelbild

Gerd Waerme, Norrköping: –?Nej, jag tycker det är fel att bygga bostäder där. Det är ett så vackert område och vi går där ofta på sommaren.

– Nej, jag tycker det är fel att bygga bostäder där. Det är ett så vackert område och vi går där ofta på sommaren.

Monica Andersson, Söderköping:

– Ja, det tycker jag är bra. Jag skulle själv vilja bo där om jag skulle kunna i framtiden. Det blir fint.

Josefine Glimner Jakobsson, Söderköping:

Artikelbild

Monica Andersson, Söderköping: –?Ja, det tycker jag är bra. Jag skulle själv vilja bo där om jag skulle kunna i framtiden. Det blir fint.

– Nej, det tycker jag inte. Vi lever i en liten stad och då tycker jag vi ska försöka ha så många grönområden som möjligt kvar. Vi ska försöka bevara grönområdena istället.

Ola Pettersson, Söderköping:

Artikelbild

Josefine Glimner Jakobsson, Söderköping: –?Nej, det tycker jag inte. Vi lever i en liten stad och då tycker jag vi ska försöka ha så många grönområden som möjligt kvar. Vi ska försöka bevara grönområdena istället.

– Ja, bostadsbristen är så väldigt stor här, det går inte att hitta bostäder. Så jag tycker de kan bygga. Ska kommunen växa så måste man bygga mer bostäder, annars finns ingen möjlighet att locka hit fler. Det är svårt nog idag att hitta bostäder.