När hon sa nej till sex så våldtog han henne

När hon inte ville ha sex med honom slog han ner henne och våldtog henne.

Den 42-åriga mannen döms för överfallsvåldtäkten av sin kvinnliga vän.

Den 42-åriga mannen döms för överfallsvåldtäkten av sin kvinnliga vän.

Foto: Anders Wiklund/TT

Sexualbrott2019-09-30 21:00

De hade varit vänner i ett par år och umgicks då och då, men när den 42-åriga mannen ville ha sex med henne sa hon nej.

Då blev han arg och swishade henne 500 kronor för att betala henne för att ha sex med honom. Hon sa nej igen. Då tog han hennes mobil och dator och lämnade lägenheten. Nere på gården blev han aggressiv och högljudd. Efter en stund gick hon också ner på gården för att försöka få tillbaka sina saker. Då hade han lugnat ner sig och de satt sig på en bänk och pratade.

Hon fick tillbaka datorn och mobilen och swishade tillbaka de 500 kronorna. Det gjorde honom förbannad på nytt och han tog datorn och mobiltelefonen från henne igen.

Då tänkte hon att det inte var någon idé att försöka få tillbka sakerna igen och började istället att gå därifrån.

Strax efteråt hoppade mannen på henne bakifrån. Hon fick en smäll i bakhuvudet. Han drog ner henne på marken och hon fick ta emot flera slag i ansiktet. Han tog också strypgrepp om hennes hals. Han drog av hennes byxor och lade sig på henne och sa att han hade aids innan han våldtog henne.

 En annan man hörde hennes skrik och kom till undsättning, när 42-åringen fick syn på den andre mannen reste han sig och sprang från platsen.

42-åringen nekar till brottet och menar att de haft sexuellt umgänge med varandra minst 100 gånger.

Rätten finner dock bevisen, läkarundersökning och fotografier, av kvinnans skador, samt hennes berättelse som trovärdig och dömer mannen för våldtäkt, och stöld av hennes saker, till fängelse i två år.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!