När kommunalråden i Kvartetten på tisdagen presenterade sin sommarrapport gjorde de det på ett kafé i Svärtinge, en ort som växer.
De fyra partier som ingår i Kvartetten går i höst till val som enskilda partier, men är tydliga med att de vill fortsätta tillsammans.
Mycket av det som varje parti hade med sig i förhandlingarna har genomförts, säger de. "Bra för Norrköping" och sakfrågor har stått i fokus.
Lars Stjernkvist (S) säger att de fyra gångna åren är de märkligaste politiska åren han varit med om, med en stark ekonomi samtidigt som det varit en politiskt rörig och instabil situation i landet och många kommuner. I Norrköping har samarbetet i Kvartetten gjort att det varit mer stabilt än på andra håll, menar han.
– Det har varit ett väldigt tydligt krav att vi ska förbättra skolresultaten och nu ser vi verkligen det, säger Olle Johansson (S) som efter valet fortsätter inom kommunpolitiken, men inte som kommunalråd.
– När vi startade Kvartetten hade vi några områden som vi såg var de viktigaste att ge sig in i. Dels var det skolan, att höja skolresultaten, dels var det att bygga bort köerna i vården, förbättra näringslivsklimatet och minska arbetslösheten, säger Karin Jonsson (C) och nämner också att öka byggandet.
Eva-Britt Sjöberg (KD) lyfter att köerna till äldreomsorgen byggts bort och att LOV, eget val, införts i hemtjänsten. I dag är det ett 80-tal som valt privat hemtjänst. Nu ser man över de långa väntetider som den nya larmorganisationen medfört.
Arbetslösheten i Norrköping låg i maj på 10,8 procent, vilket är en procentenhet lägre än samma månad 2017. Reidar Svedahl (L) talar också om många nystartade företag, "vi har ändrat bilden av företagsamhet i Norrköping".
Karin Jonsson lyfter även att arbetet i Klockaretorpet gett resultat, att det är mycket lugnare där.
– Vi blev också under den här mandatperioden av SKL utsedda till årets välfärdsförnyare, säger Lars Stjernkvist och nämner tidiga insatser för barn och unga.
– Vi har en jobbtillväxt som är den högsta som Norrköping upplevt i modern tid, som också vida överstiger utvecklingen i övriga landet, fortsätter Stjernkvist.
Samtidigt väntar stora rekryteringsproblem inom äldreomsorg, skola och bygg och anläggning.
Det drar igång ett samarbete inom regionen kring rekrytering av lärare. Kvartetten kommer också att ge förvaltningarna i uppdrag att se över vad man kan göra mer för att klara rekryteringen inom viktiga områden.