– Det finnns ett fåtal inlägg som är sakliga. Det hamnade på dagisnivå sen, säger han om kommentarsfälten på sociala medier.

Det var också det som fick honom att ta bort inlägget, menar han.

– Vissa vill inte förstå hur jag menar och vissa förstår hur jag menar. Det är de två lägren som finns, säger Daniel Åhs Karlsson.

Artikelbild

Han ångrar egentligen inte vad han skrev, men hänvisar till att han inte borde dragit in Bråvalla Love 2018 i sin politiska agenda.

– Jag förstår ju att min politiska bit hänger med mig som person. Men i Bråvalla Love hade det varit bra att vara mer neutral och inte prata om andra festivaler utan 'mind your own business', säger han.

När det kommer till själva inlägget menar Daniel Åhs Karlsson att han blivit missförstådd till viss del. Han menar att inlägget syftar till att uppmärksamma vad han anser är diskriminering.

– Jag kan se nu att jag väcker debatt. Och det gör jag gärna politiskt. Men jag hade gärna inte gjort det här, säger han.

Samtidigt vill Daniel Åhs Karlsson framhålla att han står för vad han säger och att han anser att den mansfria festivalen han hänvisar till är diskriminerande.

– Jag tycker att det ska vara öppet för alla. Jag tycker att det är en radikalfeministisk tanke, säger han.

Med stora avhopp som Arbis och artister riskerar nu festivalen sin ekonomi.

– Det är klart att det är det stora orosmolnet. Det har det varit hela tiden. Jag som privatperson kan inte finansiera det här. Men förhoppningen är att det blir av, säger Daniel Åhs Karlsson.