Det var 2013 som Sandra Karlsson och hennes make Klas öppnade en liten gårdsbutik i Kolmården där de säljer kläder med temat 50-tal och Rockability.

Fem år senare slår de nu igen butiken och enligt Sandra handlar det helt enkelt om att tiden inte räcker till nu när de även driver Sandviksgården som är ett vandrarhem och en festlokal för bröllop med mera.

– Det stämmer. Det har rullat på så himla bra med Sandviksgården så vi hinner inte med båda två. Allting tar ju tid. Man ska tvätta, man ska köpa in kläder, man ska göra reklam. Det går inte att göra både och. Man har ju bara två händer och 24 timmar på dygnet. Jag sliter ut mig, säger Sandra som även arbetar som lärare och nu också engagerat sig politiskt.

Har det varit svårt att driva en så nischad verksamhet?

– Det är ju lite nischat men det handlar också om vad man har för mål. Jag har ju ett annat jobb också och vi har den på egen mark så det har inte varit kniven på strupen direkt och att man måste dra in en viss summa pengar utan det har fått utvecklas i sin egen takt och det har verkligen varit jätteroligt. Det har varit kunder från Trelleborg till Skellefteå. Folk som åkt hit och haft det som ett utflyktsmål. Det har varit jättepopulärt.

Känns det tungt att slå igen butiken?

– Det har ju varit en dröm för mig det här, men det känns inte som att man förlorar något utan som att man vinner något större. Sandviksgården är ju något som kan gå i arv till vår son också så det är klart man satsar på det.