De första åren gick bolaget, som i våras försattes i konkurs, med vinst, men under april 2017 började 37-åringen få besök av kriminella personer som under flera månaders tid hotade honom och krävde honom på pengar i under förevändning att hans bror var skyldig dem 600 000 kronor. OM han inte betalade skulle han bli bestraffad. Personerna kom mellan tre och fyra gånger varje månad. Till slut kände han sig tvungen att betala.

Han ska ha betalat 400 000 kronor och resten av pengarna som han plockat ur bolaget har han använt till att spela med i ett försök att vinna tillbaka pengarna han get till de kriminella.

Han vill dock inte namnge personerna som ska ha hotat honom och varken han eller brodern har polisanmält hoten. Hans bror har senare blivit knivhuggen och är numera förlamad..

Tingsrätten finner att mannen gjort sig skyldig till grov oredighet mot borgenär och har som företrädare för et aktiebolag grovt åsidosatt sina åligganden och meddelas därför näringsförbud i tre år.

37-åringen förekommer sedan flera år tillbaka i tiden under 19 avsnitt i belastningsregistret. Nu dömas han till fängelse i tio månader eftersom han inte anses mottaglig för sin spelproblematik, sin antisociala historia samt prokriminella attityder.