Storvinnare Tidigare i dag skrapade Mona Holmberg från Bjärnum i Skåne fram en vinst som består av 100 000 kronor i månaden i 10 år. Skrapet skedde i TV4 Nyhetsmorgon. Och det som skrapades var förstås en Trisslott. Enligt Svenska Spels hemsida har Mona Holmberg en fin inställning till sin vinst och sina barn:

– Regnar det på mig droppar det på dem, säger hon.

Som det regnade, hon skrapade fram totalt 12 miljoner kronor på Triss Månadsklöver och barnen kan räkna med en rejäl skvätt.

Mona Holmberg, 60-årig lagerarbetare från Bjärnum i Skåne- som enligt vad Kvällsposten uppger precis har blivit av med jobbet - har efter lördagens klöverskrap i TV4:s Nyhetsmorgon en väldigt angelägen placeringsuppgift framför sig, skriver Svenska Spel på sin hemsida.

Med andan i halsen omfamnade hon programledaren Jesper Börjesson och sa:

– Nu får jag nog bygga en ny altan.

Mona hade maken Alf med sig som stöd på Trissresan till Stockholm. Han jublade i kapp med de andra i studion när Mona skrapade rent den sista rutan för att där se summan 100 000 kronor.

– Oj, oj, oj utbrast Börjesson och halade fram sin fusklapp för att kontrollera vinstsumman.

Mona höll sig för munnen och kunde knappt tro sina ögon.

– Jag är snart pensionär så det blir gott med lite extra, sa hon till Svenska Spel inför skrapet.

Tro det, hemmet tänker hon investera i, bilen ska bytas och de tre barnen kan räkna med en del av den 12 miljoner stora vinnarkakan.

Trisslotten som tog henne till Stockholm och miljonvinsten hade hon köpt på Konsum i Osby, skriver Svenska Spel.