Det var frågorna, efter den direktsända tv-duellen från Värmekyrkan i Norrköping mellan Kristersson och Löfven, som kämpar om regeringsmakten den 9 september.
Diskussionerna blev stundtals häftiga och behandlade allt från skatterna, skolan, pensionerna, vården och bland annat hur man ska kunna behålla sjuksköterskor, som hotar med att sluta, om inte arbetsförhållandena blir bättre.
Pensionären Ulla Bäckman från Norrköping, fick ställa frågor om hur man ska klara sig på pensionen, när man blir gammal och sjuklig.
Även brottsligheten diskuterades och bland annat var områdespolisen Benjamin Prom från Norrköping med i diskussionen och fick ställa frågor, hur man ska minska gängkriminaliteten, skjutningar och narkotikaproblemet. Och hur man ska få poliser som slutar, att stanna kvar i jobbet.
Det kändes onekligen som att Norrköping stod i valets centrum den här fredagskvällen, en dryg vecka innan valdagen och en hel del besked lämnades av både Löfven och Kristersson.
Men varför lades den här kanske avgörande politiska debatten just i Norrköping?
– De fanns det flera orsaker till, sa Karin Hübinette på SVT. För det första är det helt magiskt att få vara i den fantastiska Värmekyrkan i Norrköping.
– Den här regionen, Norrköping med omnejd, speglar mycket av hela Sverige, det vill säga den gamla industristaden, arbetartraditionerna som finns så tydligt att man kan ta på dem här samtidigt som man har universitetet Campus med sin spjutspetsforskning och innovation.
– Sen finns det faktiskt en rolig grej till, nämligen att i senaste valet, visade det sig att Norrköping tillhör en av de fem kommuner i Sverige, som röstar närmast riksvalet, det vill säga som man röstar i Norrköping, röstar Sverige. Vi får väl se om det står sig även i det här valet.
När det gäller publiken inne i Värmekyrkan, bestod den av 50 personer från vardera partierna (S) och (M) och resten av åhörarna var till största delen studenter från Norrköping.