Det berättar Nanheth Zora, på pizzerian:
– Den förra ägaren gjorde också det här, han fick idén från något annat land där man gör så här. Och nu gör den nya ägaren samma sak!
Hur går det till?
– Kunderna som handlar här, ger 60 kronor extra till en pizza som det "skjuter upp". Många säger att det är en jättebra idé.
Har folk köpt några extra pizzor då?
– Ja, det blir ungefär tio pizzor på två-tre veckor.
Och sedan kör ni ut pizzorna till Riacenter?
– Ja. När vi har samlat ihop tio pizzor åker vi dit. Ibland lägger vi till två-tre extra pizzor från oss också. Och ibland får de även kebab.
Efterfrågas någon speciell pizza?
– Vi har 14 ordinarie pizzor att välja mellan, vi blandar lite olika!
Hur tar mottagarna emot det här då?
– De blir glada. Det känns bra att kunna göra det här.
Ni skriver i er reklam att ni är först i Sverige det här, vet du om fler har tagit efter?
– Förra året var det en kille från Örebro här, och jag tror att han började med det här. Han har ett café så det är bullar och så!