De flesta bristerna ska enligt Tahir Abbasov, livsmedelsinspektör, ha åtgärdats direkt på plats. Men en uppföljande kontroll kommer att göras denna vecka.
– Jag gick igenom alla avvikelser muntligen. Det är egentligen inte så jätte, jätteallvarligt utan ganska vanliga avvikelser som ibland kommer vid inspektion. Vi påpekar vad vi ser, säger han.
Restaurangen har, som brukligt, haft ett par veckor på sig att åtgärda bristerna innan efterkontroll.
– Det kan vara så att det tar lite tid att få hem material och då ger vi den tiden, säger Tahir Abbasov.
Om inte bristerna är åtgärdade vid nästa kontroll får företaget en chans till, med några dagars extra frist. Först efter det finns risken för ett föreläggande som stoppar försäljning av matvaror.
– I det här fallet var det inte så allvarligt så jag tror att de fixar det direkt. De ska skaffa lite nya rutiner, säger inspektören.
Enligt Tahir Abbasov har restaurangen uppgett att de haft tillfällig personal inne, och att det ska vara orsak till missarna.