Information till våra läsare

Den 31 december 2024 är sista dagen som Folkbladet ges ut. Detta innebär att vår sajt inte längre kommer att uppdateras efter detta datum.

Vi vill tacka alla våra läsare för det stöd och engagemang ni har visat genom åren.

För er som vill fortsätta följa nyheter från Norrköping och Finspång hänvisar vi till NT.se, där ni hittar det senaste från regionen.

Tack för att ni varit en del av Folkbladets historia.

Här öppnar restaurangen

Taco Bar flyttar i mitten av maj från Dominogallerian till en ny lokal på Drottninggatan.

Nytt läge. Taco Bar flyttar till Drottninggatan.

Nytt läge. Taco Bar flyttar till Drottninggatan.

Foto: Susanna Beskow Norgren

MAT2017-05-04 12:00

Den som den senaste tiden gått förbi på Drottninggatan har sett att det pågår ombyggnation inne i lokalen dit Taco Bar ska flytta. I dag ligger Taco Bar i Dominogallerian.

– Vi flyttar till ett betydligt bättre läge, säger Lars Callebro, vd vid Svenska Taco Bar.

I samband med flytten lanserar Taco Bar samtidigt ett uppdaterat restaurangkoncept med bland annat utökad meny och möjlighet till bordsbeställning.

Restaurangen planerar att öppna i mitten av maj.

– Tacos och enchiladas är världens godaste maträtter tycker vi. Råvarorna och smakerna har alltid varit centrala för Taco Bar och nu tar vi det flera steg längre med nya spännande smaker på Soft Taco’s, fler BBQ-rätter och ett större dryckesutbud, säger Lars Callebro.

– Sedan en tid tillbaka har vi arbetat med vår meny, bordsbokning och bordsservering som en del i att utveckla vårt koncept. Våra gäster uppskattar att under kvällstid kunna sätta sig ned beställa texmexmat och bli serverad direkt vid bordet. Önskar man att beställa som ”vanligt” framme i kassa så går det självklart bra.

– Taco Bar ska vara ett roligt, enkelt och prisvärt alternativ att umgås över en bit mat eller något att dricka, dag såväl som kväll, säger Lars Callebro.

Tacos är ju svenskarnas favorit på fredagar. Varför ska man komma till er i stället?

– Den måltid vi har att erbjuda är en texmexmåltid som du normalt inte lagar hemma, säger Lars Callebro och talar om pulled beef som varit inne i ugnen i 22 timmar och guacamole från Mexiko.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om