Vid en ceremoni i Stockholm i tisdags presenterades de barnrättshjältar som organisationen Reach for Change valt till Change Leaders 2018.

För åttonde året i rad väljs de sociala entreprenörer ut som anses ha störst potential att göra livet bättre för utsatta barn i Sverige.

Årets vinnare är Locker room talk, Kidnovation och Young Innovation Hub.

– Vi har haft en stentuff urvalsprocess. Locker Room Talk, Young Innovation Hub och Kidnovation har potential att göra en stor och varaktig skillnad för barn över hela landet, och tillsammans med våra partners kan vi hjälpa dem att ta nästa steg, kommenterar Sofia Breitholtz, vd Reach for Change, i ett pressmeddelande.

I mitten av januari mottog Finspångsorganisationen Swedbankpriset på Idrottsgalan och vid Fotbollsgalan i slutet av förra året fick de en miljon kronor, i form av Zlatan Ibrahimovic nya pris ”Number 10”.

De utvalda sociala entreprenörerna – årets Change Leaders – kommer att få ekonomiskt samt rådgivande stöd i upp till fem år, för att utveckla sina idéer och göra så stor skillnad för så många barn som möjligt.