Här presenterar vi även bilden på de deltagande veteranerna tillsammans med Siemens Industrial Turbomachinery VD Hans Holmström:

Joakim Adamsson, Mathias Ahlqvist, Peter Alm, Bo Eliasson, Patrik Fältström, Peter Gilenmyr, Niclas Goding, Kajsa Grönborg, Lise-Lott Gummesson,

Mattias Hansson, Björn Hellqvist, Lars Häggblad, Sara Joge, Magnus Järnvall, Pernilla Lindwall, Pasi Lipponen, Anders Löfgren, Björn Nachtweij, Stefan Nygren, Fredrik Persson, Ronny Påhlsson, Ulf Rådeklint, Björn Sjödin, Zeljko Stefanovic, Anette Svenningsson, Kerstin Tageman, Kristofer Thoresson, Lisbeth Westerlund och Peter Vind.

Artikelbild

| Andreas Weise har sjungit sedan han var liten. När han var nio år bestämde han sig för att för att musiken skulle bli hans jobb.

Finspångs slott har alltid haft många välkända besökare. Också denna kväll gästades Slottet av en välkänd person, nämligen Andreas Weise. Han bjöd, tillsammans med sina musiker, på ett omväxlande program. Gästerna fick smakprov på låtar som tidigare framförts av Frank Sinatra, Sammy Davis, Sam Cooke och Oskar Linnros. Veteranernas tack framfördes av Ronny Påhlsson.

Efter middagen gick gästerna över till Slottsmässen, där På G stod för dansmusiken.

Festen inleddes med att gästerna samlades till en fördrink varpå alla förflyttade sig till Slottshallen där de kunde njuta av musik framförd av Finspongs Messingsextett och sång av STAL-kören. SITs vd, Hans Holmström, tog med festdeltagarna på en historisk resa.

I sitt tal berörde han sådant som hänt på företaget år 1992 och 1993. År 1992 var ett tufft år medan 1993 blev mycket framgångsrikt. Hans tog även upp händelser av större och mindre betydelse i omvärlden innan det var dags att lämna ut de välförtjänta gåvorna till veteranerna. Under middagen strålade de två magnifika kristallkronorna i festlokalen ”Galleriet” och gästernas sorl steg snabbt.

Artikelbild

| Här ses en del av Siemens anläggningar i centrala Finspång.

Middagen bestod av

• Crab cake på kavring toppad med skagencreme samt liten örtsallad

• Oxfilé, serveras med oxragu, smörstekt savoykål, bakad rödbeta samt potatisfondant

• Citron- och smulpaj serveras med vispad smetana samt färska bär.