Lokalt:

23.47: I natt brann det igen på Breda vägen i Norrköping. Räddningstjänsten ryckte ut med flera enheter efter en ny källarbrand. Det var den fjärde branden i området på kort tid. Polisen har gjort en anmälan om mordbrand.

00.38: Det har brunnit även i Hageby under natten. Polisen har upprättat en anmälan om mordbrand efter att någon har eldat i anslutning till en motionsanläggning.

Inrikes:

05.59: En explosion har skett i en bil som tillhör en polischef inom Uppsalapolisen. Bilen stod vid mannens bostad i ett villaområde i en kommun norr om Stockholm.

01.04: Flera unga män misshandlade och rånade en 43-årig man i Vivalla i Örebro, på söndagskvällen. Enligt lokala medier lämnades mannen blödande från huvudet och med flera brutna revben.

Utrikes:

Artikelbild

02.42: 1,4 ton kokain värt 312 miljoner australiska dollar, runt 2 100 miljoner kronor, har tagits i beslag på en yacht på väg till Australien.

03.21: USA:s president Donald Trump ska under våren ha fler möten med Nato-ledare. Det meddelar Vita Huset efter att presidenten samtalat med Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg.

Sport:

06.26: New England Patriots vann Super Bowl efter en dramatisk match mot Atlanta Falcons. Matchen slutade 34–28 efter förlängning.